Caută

Coș

Buchete FloriCrini ImperialiBuchet de 25 crini imperiali albi

Buchet de 25 crini imperiali albi

Livrare în

2-4 ore

695,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Buchet de 25 crini imperiali albi, un buchet care este pus in valoare prin simplitate si eleganta. Comanda acest buchet bogat, elegant, la o ocazie deosebita sau pentru acasa, atunci cand gazduiesti un eveniment. Buchet de 25 crini imperiali albi se livreaza rapid, in 2-4 ore de la plasarea comenzii si procesarea platii. In peste 100 de orase din tara, transportul este gratuit. La fiecare comanda de Buchet de 25 crini imperiali albi primesti o felicitare cadou. ATENTIE! Crinii pot fi toxici pentru animalele de casa.
ID: 22056

Compozitia produsului

Standard
Contine: 25 crini imperiali albi

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.