Caută

Coș

Buchete FloriCrini ImperialiBuchet de flori - Crin ales

Buchet de flori - Crin ales

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
219,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Stim ca iti doresti un buchet perfect pentru persoana draga din viata ta. De aceea, am ales cei mai bogati crini albi si i-am unit cu trandafiri, cymbidium si gerbera, intr-un cadou plin de caldura. Comanda acest buchet pentru dragostea ta perfecta! Buchetul contine cymbidium verde, gerbera roz, trandafiri roz, crini albi, verdeata. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic. *In perioada august - septembrie, stocul orhideei cymbidium este limitat.
ID: 212709

Compozitia produsului

Standard
Contine: 4 Verdeata Aralia, 1 Verdeata Asparagus, 3 Orhidee Cymbidium Cupa verde, Specia: Cymbidium, 3 Gerbera roz, 2 Crin asiatic alb, 3 Trandafiri roz
Premium
Contine: 4 Verdeata Aralia, 1 Verdeata Asparagus, 4 Orhidee Cymbidium Cupa verde, Specia: Cymbidium, 3 Gerbera roz, 3 Crin asiatic alb, 4 Trandafiri roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.