Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet de 23 trandafiri roz

Buchet de 23 trandafiri roz

Livrare în

2-4 ore

399,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Buchet de 23 trandafiri roz. Acest buchet special ce va impresiona cu siguranta, indiferent de ocazia cu care alegi sa-l daruiesti. Accesorizat cu o vaza simpla va fi cadoul perfect, simplu si elegant. Comanda Buchet de 23 trandafiri roz cu livrare rapida, in 2-4 ore de la plasarea comenzii si procesarea platii, in toata tara. La fiecare comanda de Buchet de 23 trandafiri roz primesti o felicitare cadou. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 22609

Compozitia produsului

Standard
Contine: 23 trandafiri roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.