Caută

Coș

Buchet cu ranunculus si garoafe

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un buchet delicat de primavara, in nuante pastel, cu garoafe, ranunculus, spray roses, trandafiri, viburnum si verdeata. Buchetul se livreaza in ambalaj. Comanda si tu Buchet cu ranunculus si garoafe pentru o zi de nastere sau o onomastica sarbatorite primavara! Buchet cu ranunculus si garoafe se livreaza GRATUIT in peste 100 de orase din tara. Primesti felicitare cadou la fiecare comanda.
ID: 192095

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 9 dianthus, 3 ranunculus, 6 spray roz, 5 trandafiri, 4 viburnum, verdeata si ambalaj
Premium
Acest buchet este compus din: 11 dianthus, 4 ranunculus, 7 spray roz, 6 trandafiri, 4 viburnum, verdeata si ambalaj

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului cu garoafe albe include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.