Caută

Coș

Buchete FloriBujoriBuchet cu pampas galben

Buchet cu pampas galben

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
389,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Alb pur si galben solar, combinatia perfecta pentru vara. Un buchet cu flori de camp reinterpretat. Trimite acest buchet de flori cu ocazia unei onomastici sau a unei aniversari. Buchetul contine trandafiri galbeni, hortensia alba, cymbidium verde, viburnum, solidago, anturium verde, bujori albi (in functie de sezonalitatea bujorului se poate inlocui cu trandafir sau hortensia), pampas, verdeata vopsita si ambalaj dublu. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 217271

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 5 trandafiri galbeni, 1 hortensia alba, 2 cupe cymbidium verde, 2 viburnum, 1 solidago, 2 anturium verde, 3 bujori albi (in functie de sezonalitatea bujorului se poate inlocui cu trandafir sau hortensia), 2 fire pampas, verdeata vopsita si ambalaj dublu.
Premium
Acest buchet este compus din: 6 trandafiri galbeni, 1 hortensia alba, 3 cupe cymbidium verde, 2 viburnum, 1 solidago, 2 anturium verde, 4 bujori albi (in functie de sezonalitatea bujorului se poate inlocui cu trandafir sau hortensia), 2 fire pampas, verdeata vopsita si ambalaj dublu.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.