Caută

Coș

Buchete FloriBuchet cu minirosa si frezii in cutie

Buchet cu minirosa si frezii in cutie

Livrare în

24-48 ore

149,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Rosu si alb - o combinatie pasionala si surprizantoare! Nu trebuie sa astepti ziua de martisor pentru a cumpara acest buchet alb-rosu! Te poti bucura de el acasa, in fiecare zi, sau il poti darui cuiva drag. Freziile aduc delicatetea si parfumul deosebit, iar minirosa sunt printre cele mai rezistente flori. Acest buchet se transporta in conditii speciale si poate rezista pana la 10 zile in vaza. Buchetul este compus din frezii albe, minirosa rosii si verdeata salal. ATENTIE! Acest produs face parte dintr-o categorie speciala. si se livreaza prin servicii de curierat clasic, ambalat in cutie. Termenul de livrare standard este de 24 ore, insa poate fi diferit, in functie de ora si ziua la care este plasata comanda. Ambalajul este special conceput pentru buchete de flori. Acestea se livreaza impreuna cu o sursa de apa, pentru a se pastra proaspete.
ID: 191944

Compozitia produsului

Standard
ATENTIE! Acest produs face parte dintr-o categorie speciala. Aceste buchete se livreaza ambalate in cutie de carton de transport, prin servicii de curierat rapid. Termenul estimat de livrare este de 24-48 de ore, in functie de ora la care a fost plasata comanda si de gradul de incarcare al firmei de curierat ce urmeaza sa faca livrarea.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.