Caută

Coș

Buchete FloriGaroafeBuchet cu garoafe si trandafiri - Toata dragostea

Buchet cu garoafe si trandafiri - Toata dragostea

Livrare în

2-4 ore

289,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Depaseste superstitiile legate de garoafe. Sunt rezistemte, delicate si foarte frumoase!Trimite-i un buchet rosu, pasional, din 30 de garoafe rosii si un trandafir rosu pentru a o cuceri! Apreciate de secole pentru luminozitatea culorilor si pentru rezistenta, garoafele sunt flori inconfundabile. Fiind la fel de cunoscute precum trandafirii si avand semnificatii apropiate, aceaste flori sunt prezente la majoritatea ocaziilor de peste an, dar si din lume, fie ca este vorba de ceremonii sau sarbatori.Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 22059

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.