Caută

Coș

Buchet Ciclamen

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Trandafiri ciclamen, gerbera roz, astilbe. Combinate cu pampas si ambalaj in culori neutre, pentru efect aparte. Buchetul perfect pentru aniversari sau zile onomastice. Comanda Buchet Ciclamen, cu livrare cu livrare gratuita in peste 100 de orase din tara. Timpul de livrare este de 2-4 ore, de la momentul plasarii comenzii si procesarea platii. Buchet Ciclamen contine trandafiri roz, pampas, gerbera roz, astilbe roz, hypericum grena, verdeata, accesorii, ambalaj. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID:

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 5 trandafiri roz, 2 pampas, 3 gerbera roz, 3 astilbe roz, 2 hypericum grena, verdeata, accesorii, ambalaj.
Premium
Acest buchet este compus din: 7 trandafiri roz, 2 pampas, 4 gerbera roz, 4 astilbe roz, 3 hypericum grena, verdeata, accesorii, ambalaj.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.