Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunBradut decorativ de Craciun - Prosperitate

Bradut decorativ de Craciun - Prosperitate

Livrare în

2-4 ore

350,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Bradut de Craciun decorativ construit din crengi de brad natural si decorat cu bumbac, mini globulete si thilansia. Este o decoratiune perfecta pentru coltul de Craciun sau pentru spatiile mici. Acesta este un mini-brad de Craciun decorativ, construit din brad natural, pe suport de lemn. Aranjamentul include elementele decorative. Unele decoratiuni pot diferi in limita stocului disponibil. Inaltime - 30cm
ID: 215850

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.