Caută

Coș

Aranjamente FloraleBraziCraciunBradut decorativ de Craciun cu conuri de brad

Bradut decorativ de Craciun cu conuri de brad

Livrare în

2-4 ore

375,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Bradut de Craciun decorativ construit din crengi de brad natural, rezistent, decorat cu conuri de brad si globulete mici, aurii. Potrivit pentru spatiile mici sau pentru decorarea birourilor. Bradut decorativ de Craciun cu conuri de brad se livreaza rapid, impreuna cu o felicitare cadou. Ingrijire brad de Craciun construit: o data la 3 zile pulverizati apa inspre bradut, pentru a mentine crengile de brad proaspete pentru mai mult timp. Unele decoratiuni pot diferi in limita stocului disponibil. Inaltime - 30cm
ID: 215848

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Accesorii de Craciun, 1 Brad de Craciun Construit,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.