Caută

Coș

CadouriSpecialeBirou plin cu flori
-5%

Birou plin cu flori

Livrare în

2-4 ore

3.275,00 lei
3.111,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Stă foarte mult timp la birou? Ai auzit-o plângându-se de oboseală, de prea mult stres? Fă-i o surpriză inedită!Umple-i biroul cu flori! Va fi mult mai motivată, mult mai eficientă, dar și mult mai preocupată de relația voastră, chiar și atunci cand va sta peste program. Despre cât de mandră va fi de tine, în fața colegelor ei, nu-ți mai spunem nimic, știi și tu, deja. Pachetul conține: ♥ 249 trandafiri roșii și albi ♥ 5 vaze de sticlă, de diferite mărimi ♥ felicitare personalizată cu textul ales de tine
ID: 215011

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Cele mai noi produse

Cele mai vândute