Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriAranjament in cutie inima

Aranjament in cutie inima

Livrare în

2-4 ore

299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Da-i inima ta! Un aranjament in cutie sub forma de inima, in culorile dragostei: rosu si roz. Comanda acest aranjament inima cu livrare gratuita in peste 100 de orase din tara. Acest aranjament contine: trandafiri rosii, garoafe roz, hypericum rosu, cymbidium roz, cutie, verdeata, burete. Cutia poate fi diferita in functie de stocul disponibil si zona de livrare. Hidratati buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete pentru mai mult timp.
ID: 216219

Compozitia produsului

Standard
Acest aranjament contine: 7 trandafiri rosii, 2 garoafe roz, 2 hypericum rosu, 2 cupe cymbidium roz, cutie, verdeata, burete.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.