Caută

Coș

Aranjament floral plin de dragoste

Livrare în

2-4 ore

435,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Relatia ta are mereu nevoie de dovezi de dragoste, asa cum florile au nevoie de apa. Nu uita niciodata asta si daruieste-i un aranjament de flori, intr-un cos original, pe care nu il iubesc doar persoanele sensibile, ci si florile. Aranjament floral plin de dragoste contine hydrangea roz, lisianthus mixt, crizanteme mixt, trandafiri roz, limonium, cos si verdeata. Comanda Aranjament floral plin de dragoste cu livrare rapida, oriunde in tara. Forma si culoarea cosului pot fi diferite, in functie de localitatea de livrare. Hidratati buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete mai mult timp.
ID: 213696

Compozitia produsului

Standard
Acest aranjament contine: 6 trandafiri roz, 6 lisianthus multicolor, 1 hortensia roz, 2 limonium mov, 5 crizanteme multicolore, vas

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.