Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunAranjament de Craciun cu ilex

Aranjament de Craciun cu ilex

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Miros de brad, scortisoara si portocale. Suna a Craciunul perfect, nu-i asa? Le-am adunat intr-un aranjament de dimensiuni mici, perfect pentru un cadou simbolic catre cei dragi. Comanda acest aranjament de Craciun pentru familia ta! Acest aranjament de iarna este compus din: trandafiri rosii, vas de ceramica, ornamente de Craciun. Decoratiunile pot diferi in functie de stocul disponibil. Diametru 20cm Inaltime 20cm
ID: 216949

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Verdeata Salal, 1 Vas, Accesorii de Craciun, 3 Trandafiri rosu, ilex
Premium
Contine: 1 Vas, 1 Accesorii de Craciun, 1 Verdeata Salal, 7 Trandafiri rosu, ilex

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.