Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriAranjament cu trandafiri si hortensii roz in cutie

Aranjament cu trandafiri si hortensii roz in cutie

Livrare în

2-4 ore

599,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Esti in cautarea unui cadou deosebit? Ce spui de un arajament de flori in cutie, cu trandafiri, minirosa si lisianthus? Cu un aspect rafinat, elegant, perfect pentru a fi oferit la o ocazie speciala. Comanda Aranjament cu trandafiri si hortensii roz in cutie cu livrare rapida, in toata tara. In peste 100 de orase livram gratuit. Aranjament cu trandafiri si hortensii roz in cutie contine hortensii roz, trandafiri roz, lisianthus roz, minirosa roz, rice flowers/ gypsophila (in functie de sezonalitate), verdeata si cutie. Hidrateaza buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete pentru mai mult timp.
ID:

Compozitia produsului

Standard
Aceasta cutie contine: 2 hortensii roz, 7 trandafiri roz, 4 lisianthus roz, 9 minirosa roz, 6 rice flowers/ gypsophila (in functie de sezonalitate), verdeata si cutie.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.