Caută

Coș

Buchete FloriFloarea soareluiAranjament cu floarea soarelui

Aranjament cu floarea soarelui

Livrare în

2-4 ore

189,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Toamna invita la o masa campeneasca bogata - dar nu cu tot felul de roade de-ale pamantului, ci cu roadele dragostei. Trimite-i acest aranjament, bogat in bucurie, speranta si incredere!A. Aranjamentul este realizat intr-un vas din lemn. Vasul este inclus in pretul final al produsului. Forma si dimensiunea vasului pot fi diferite in functie de stoc. Dimensiune aranjament: 25 cm (inaltime) - 20 cm (diametru)
ID: 215429

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Vas,1 Verdeata Salal, 2 Frezii portocalie, 2 Hypericum verde, 2 Lisianthus alb, 3 Solidago galben, 1 Floarea Soarelui galben,
Premium
Contine: 1 Vas,1 Verdeata Salal, 2 Frezii portocalie, 2 Hypericum verde, 3 Lisianthus alb, 4 Solidago galben, 2 Floarea Soarelui galben,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.