Caută

Coș

Aranjamente FloraleBraziCraciunAranjament Brad de Craciun construit

Aranjament Brad de Craciun construit

Livrare în

2-4 ore

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Aroma, traditie si design. Nu ai suficient spatiu pentru un brad de Craciun? Poti alege un aranjament sub forma de brad, construit din crengute si decorat cu fructe deshidratate. Comanda Aranjament Brad de Craciun construit cu livrare rapida si felicitare cadou. Acesta este un mini-brad de Craciun decorativ, construit din brad natural, pe suport de lemn. Aranjamentul include elementele decorative. Unele decoratiuni pot diferi in limita stocului disponibil. Inaltime - 30cm
ID: 216339

Compozitia produsului

Standard
Contine: brad argintiu, 5 cupe bumbac, lamaie,felii de lamaie decorativa, lana, bete si licheni.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.