Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunAranjament Brad de Craciun construit

Aranjament Brad de Craciun construit

Livrare în

2-4 ore

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Aroma, traditie si design. Nu ai suficient spatiu pentru un brad de Craciun? Poti alege un aranjament sub forma de brad, construit din crengute si decorat cu fructe deshidratate.Acesta este un mini-brad de Craciun decorativ, construit din brad natural, pe suport de lemn. Aranjamentul include elementele decorative. Unele decoratiuni pot diferi in limita stocului disponibil. Inaltime - 30cm
ID: 216339

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Cele mai noi produse

Cele mai vândute