Caută

Coș

AbonamenteAbonament Inimi pentru inima ei

Abonament Inimi pentru inima ei

2.700,00 lei

Plată SecurizatăPlată Securizată.

Calitate GarantatăCalitate Garantată.

Descrierea produsului

Da-i inima ta, in fiecare saptamana! 5 inimi de flori pentru inima ei!Abonamentul presupune livrarea succesiva, timp de 5 saptamani, a 5 aranjamente florale in forma de inima: Produse incluse in abonament: Inima din 31 de trandafiri multicolori Inima cu trandafiri rosii si albi Aranjament floral in forma de inima ""Femeia iubita"" Inima din 31 de trandafiri rosii Inima din 17 minirosa roz
ID: 115965

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.