Caută

Coș

Zambetul verii

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
189,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Daca vara iti zambeste (si suntem siguri ca e asa), prinde-i zambetul si ofera-l mai departe unei persoane dragi! Comanda ”Zambetul verii”, un buchet pastelat, care aduce bucurie oricand, oriunde, oricui! Buchetul Zambetul verii conține garoafe roz, gerbera albe, hortensia roz, verdeata. Buchetul Zâmbetul verii se livrează oriunde în țară, gratuit în peste 100 de orașe. La fiecare comanda de buchet Zâmbetul Verii primești o felicitare cadou. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 213779

Compozitia produsului

Standard
Contine: 3 Garoafe alb, 3 Verdeata Aspidistra, 3 Gerbera alb, 1 Hortensia roz
Premium
Contine: 5 Garoafe alb, 3 Verdeata Aspidistra, 5 Gerbera alb, 1 Hortensia roz,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.