Caută

Coș

CadouriSampanieVin spumant alb Prosecco Zarea

Vin spumant alb Prosecco Zarea

Livrare în

2-4 ore

145,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Orice surpriza are nevoie de un spumant! Alege o sticla de prosecco pentru cineva drag si trimite-l alaturi de flori si felicitarile tale! De un galben pal, cu perlaj jucaus, prosecco Zarea are miros placut, aroma florala, fructata. Se disting notele de flori de tei si salcam. Gust fresh, cu o senzatia finala fructata, de caise si grapefruit. Este bautura potrivita pentru a sarbatori. Se livreaza rapid, in toata tara. Comanda prosecco Zarea alaturi de un buchet de flori si de tort pentru a marca o ocazie speciala!
ID: acc_192211

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.