Caută

Coș

Buchete FloriGaroafeVerdele griului meu by RUXX

Verdele griului meu by RUXX

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
425,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Te-ai săturat de griul neprietenos al orașului? Adaugă-i niște verde chiar acum cu un buchet mai fresh ca primăvara asta care nu mai vine. De asortat cu o urare despre cum anul viitor vă va prinde într-un oraș în care nu e nevoie de flori pentru a colora peisajul. Buchetul contine brunia, santini, green trick, hypericum verde, crizantema verde, garoafe verzi, viburnum, hortensia verde, verdeata. Comanda-l acum!
ID: 191965

Compozitia produsului

Standard
2 brunia, 2 santini, 3 green trick, 5 hypericum verde, 2 crizantema verde, 5 garoafe verzi, 3 viburnum, 1 hortensia verde, verdeata.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.