Caută

Coș

CadouriParfumuriSet cadou The Ritual of Sakura

Set cadou The Ritual of Sakura

Livrare în

2-4 ore

219,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cadoul perfect pentru o femeie rafinata: set cadou The Ritual of Sakura, cu parfum delicat si floral. Setul cadou The Ritual of Sakura contine spuma de dus 50ml, exfoliant pentru corp 70ml, crema de corp 70ml, lumanare parfumata. Setul este perfect pentru a fi daruit sau pentru calatorie - produsele se incadreaza in normele impuse de liniile aeriene. Produsele de lux, infuzate cu floare de cires si lapte de ovaz sunt ambalate intr-o cutie cadou, cu hartie certificata FSC, provenind din paduri monitorizate. Comanda set cadou The Ritual of Sakura alaturi de un buchet de flori albe sau in culori pastel. Livram rapid, in 2-4 ore, impreuna cu o felicitare cadou. NOTA: setul cadou The Ritual of Sakura poate fi comandat doar alaturi de un produs floral.
ID: acc_192278

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.