Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunPoveste de Craciun

Poveste de Craciun

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
345,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Orice poveste frumoasa e si despre cadouri magice, care aduc o bucurie imensa. Cu atat mai mult, Povestea de Craciun. Comanda aranjamentul in cos Poveste de Craciun cu livrare rapida, in 2-4 ore, si felicitare cadou. Aranjamentul Poveste de Craciun contine Crizantema alba, Gerbera alba, Hypericum rosii, Minirosa alba, Minirosa rosie, Santini verde. Forma si culoarea cosului pot fi diferite, in functie de aria de livrare. Hidratati buretele in care sunt pozitionate florile pentru a-l mentine proaspat cat mai mult timp.
ID: 24151

Compozitia produsului

Standard
Conține: 1 Crizantema alba, 1 Gerbera alba, 2 Hypericum rosii, 1 Minirosa alba, 1 Minirosa rosie, 1 Santini verde
Premium
Conține: 2 Crizanteme albe, 1 Gerbera alba, 3 Hypericum rosii, 3 Minirosa alb, 3 Minirosa rosii, 1 Santini verde

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.