Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunBuchet de flori - Vine Mosul!

Buchet de flori - Vine Mosul!

Livrare în

2-4 ore

239,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un buchet imbracat in costum de Mos Craciun, cu trandafiri rosii, catifelati. I-am ales barba alba cu grija, e naturala si adevarata! Poti sa-l trimiti in orice casa, nu va intra pe horn, dar va aduce multa bucurie. Comanda Buchet de flori - Vine Mosul! cu livrare rapida, in 2-4 ore, in toata tara. Buchet de flori - Vine Mosul! contine Verdeata Eucalipt, verdeata Salal, Hypericum rosu, Lisianthus alb, Trandafiri rosu. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Dimensiune buchet: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 214940

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Verdeata Eucalipt, 1 Verdeata Salal, 2 Hypericum rosu, 2 Lisianthus alb, 7 Trandafiri rosu,
Premium
Contine: 1 Verdeata Eucalipt, 1 Verdeata Salal, 3 Hypericum rosu, 5 Lisianthus alb, 8 Trandafiri rosu,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.