Caută

Coș

Buchete FloriAlstroemeriaPetale de primavara

Petale de primavara

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
219,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Rosii, galbene, violet, pline de viata si de buna dispozitie, petalele de primăvară aduc optimism si frumusete. Aduna-le intr-un buchet de flori deosebit si ofera-i-le persoanei dragi! Comanda buchetul Petale de primavara si il livram in 2-4 ore, impreuna cu o felicitare cadou. Buchetul Petale de primavara contine lalele bicolor, trandafiri portocalii, gerbera galbene, solidago, hypericum rosu, alstroemeria mov. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 213579

Compozitia produsului

Standard
Contine: 5 Lalele multicolor, 3 Alstroemeria mov, 1 Verdeata Salal, 2 Gerbera galben, 3 Hypericum rosu, 2 Trandafiri portocaliu, 2 Solidago galben,
Premium
Contine: 7 Lalele multicolor, 3 Alstroemeria mov, 1 Verdeata Salal, 2 Gerbera galben, 3 Hypericum rosu, 5 Trandafiri portocaliu, 2 Solidago galben

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.