Caută

Coș

CadouriBuchete FloriSpecialePachet cadou cu vin alb si ciocolata alba

Pachet cadou cu vin alb si ciocolata alba

Livrare în

24-48 ore

135,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cele mai apreciate cadouri sunt cele surpriza si cele... gustoase. Fa un cadou deosebit, fara nicio ocazie. Comanda pachetul cadou cu vin alb si ciocolata alba. Pachetul contine o sticla de vin alb Chardinnay Kelaru (Casa Bunescu), de 750 ml, in serie LIMITATA si ciocolata alba artizanala, cu parmezan copt. Pairing-ul intre cele doua produse a fost gandit de specialisti in domeniu. Pachetul cadou cu vin alb si ciocolata alba se livreaza in cutie speciala cadou, facuta pe masura, din carton negru. Cutia a fost gandita special pentru transportul acestor produse. Pachetul cadou cu vin alb si ciocolata alba se livreaza rapid, in 24-48 de ore, prin servicii de curier traditional, impreuna cu o felicitare cadou.
ID: 192223

Compozitia produsului

Standard
sticla de vin alb Chardonnay Kelaru (Casa Bunescu) 750ml, serie limitat;, tableta ciocolata veritabila alba (150g) cu parmezan copt. Dimensiune cutie: 34 x 25 x 8cm, greutate:1.6 kg

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.