Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunPachet cadou cu prosecco si aranjament de Craciun cu suculenta

Pachet cadou cu prosecco si aranjament de Craciun cu suculenta

Livrare în

2-4 ore

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un aranjament pentru masa de Craciun si o sticla de prosecco pentru sarbatoare! Comanda acest pachet cadou cu aranjament de Craciun si sticla de prosecco, cu livrare rapida, in 2-4 ore, si felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara livrarea este GRATUITA. Aranjamentul de Craciun contine planta suculenta, brad, conuri, globuri, bumbac si vas. Forma si dimensiunea vasului pot fi diferite, in functie de zona de livrare.
ID:

Compozitia produsului

Standard
Acest aranjament contine: Accesorii de Craciun, brad natural, bumbac si vas si prosecco

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.