Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriNoaptea de Sanziene

Noaptea de Sanziene

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
245,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Se spune ca in Noaptea de Sanziene se deschid cerurile si totul este posibil, asa ca, daca ai un vis de dragoste si vrei sa ti-l implinesti, ia-ti in ajutor buchetul Noapte de Sanziene! Comanda Noaptea de Sanziene cu livrare rapida, in toata tara! In peste 100 de orase din tara transportul este gratuit. Buchet Noaptea de Sanziene contine trandafiri albi, trandafiri galbeni, minirosa galben, frezii albe, astilbe, limonium, verdeata, invelis. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 213877

Compozitia produsului

Standard
Contine: 2 trandafiri albi, 7 frezii albe, 3 minirosa portocalii, 2 trandafiri galbeni, albalaj, verdeata
Premium
Contine: 5 trandafiri albi, 7 frezii albe, 3 minirosa portocalii, 3 trandafiri galbeni, albalaj, verdeata

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.