Caută

Coș

Buchete FloriFreziiMuguri de primavara

Muguri de primavara

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Iarna pleaca, impreuna cu albul ei, si lasa loc primaverii si verdelui crud. Designerii nostri au surprins si au cuprins toata transformarea naturii, intr-un buchet special, de primavara, pe care ti-l recomandam cu toata bucuria. Comanda buchetul Muguri de primavara pentru o persoana speciala. Buchetul Muguri de primavara contine lalele albe si frezii albe. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 215047

Compozitia produsului

Standard
Contine: 20 Lalele alb, 1 Verdeata Salal, 25 Frezii alb
Premium
Contine: 25 Lalele alb, 1 Verdeata Salal, 30 Frezii alb

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.