Caută

Coș

Buchete FloriBujoriMinunea dragostei

Minunea dragostei

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
229,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Adevarata minune, in ziua de Sanziene, nu sunt vrajile, ci declaratiile sincere de dragoste. Iti garantam ca dragostea face minuni, mai ales cand este completata de un buchet din flori de sanziene. Trimite-i ”Minunea dragostei”, ca sa te convingi! Buchetul contine crizanteme albe, tuberoze, bujori, solidago(sanziene), celosia, lavanda, fire grau, scabiosa, eryngium, verdeata. Acest buchet va fi livrat impreuna cu o felicitare cadou din partea noastra.
ID: 213878

Compozitia produsului

Standard
Contine: 2 Celosia, 5 Crizanteme alb, 5 Solidago galben, 1 Lavanda mov, 3 Bujor marsala
Premium
Contine: 1 Verdeata - 2 Celosia - 5 Crizanteme alb, 5 Solidago galben, 1 Lavanda mov, 6 Bujor marsala

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.