Caută

Coș

Aranjamente FloraleAranjamente SpecialeIzvor de fericire - Aranjament floral

Izvor de fericire - Aranjament floral

Livrare în

2-4 ore

299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Aranjament floral cu trandafiri, orhidee cymbidium, crizantema, calla, spray roses, lisianthus si verdeata. Comanda si tu Aranjament cu orhidee si crizantema pentru o persoana draga. Livram rapid, in toata tara. In peste 100 de orase livram GRATUIT. Primesti felicitare cadou la fiecare comanda. In functie de localitatea de livrare, forma si culoarea vasului pot fi diferite. Hidratati buretele in care sunt puse florile pentru a le mentine proaspete. In perioada august-septembrie, stocul de orhidee poate fi limitat. Astfel, floarea poate fi inlocuita cu una asemanatoare, pastrand forma, proportia si bugetul buchetului.
ID: 22187

Compozitia produsului

Standard
Acest aranjament este compus din: 2 calla mov, 2 lisianthus alb, 2 minirosa rosu, 2 cupe de orhidee, 5 trandafiri multicolori

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.