Caută

Coș

CadouriSpecialeIndragostiti de flori si macarons

Indragostiti de flori si macarons

Livrare în

2-4 ore

356,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cel mai dulce cadou pentru indragostiti, din flori in culori apetisante si cel mai iubit desert din lume, in acest moment - celebrele prajituri frantuzesti macarons.Trandafirii Moody Blues, asortati cu minirosa roz si alstroemeria violet, iti fac pofta de dragoste si de momente perfecte, petrecute impreuna. In timp ce prajiturile macarons, crocante la exterior, moi la interior si cremoase la mijloc, sunt ingredientul-minune, care transforma acest cadou in cel mai dulce cadou. Produsul special contine: ♥ buchet din 5 trandafiri Moody Blues, 3 minirosa roz, 3 alstroemeria violet, verdeata (salal); ♥ 10 prajituri macarons. In functie de stocul disponibil, ambalajul prajiturilor poate fi diferit. Acest produs special se poate livra in 2 ore in Bucuresti si in 3 zile in tara. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati telefonic la *9595 (mobil - tarif normal) / +4021 300 9595 (national/international) sau prin e-mail la comenzi@floria.ro.
ID: 215607

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Cele mai noi produse

Cele mai vândute