Caută

Coș

Gest frumos

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
199,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Nu lasa sa treaca prea mult timp fara sa faci un gest frumos, fara absolut nici un motiv. Noi spunem ca cel mai simplu ar fi sa trimiti un buchet de flori, asa ca am creat unul special pentru tine. Asadar, comanda buchetul Gest frumos cu livrare rapida, in toata tara. Buchetul Gest frumos contine Alstroemeria alb, Verdeata Salal, Gerbera crem, Lisianthus alb, Solidago galben, Minirosa rosu, gerbera rosie Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 25 cm (diametrul buchetului)
ID: 215773

Compozitia produsului

Standard
Contine: 3 Alstroemeria alb, 1 Verdeata Salal, 3 Gerbera rosu, 3 Gerbera crem, 2 Lisianthus alb, 3 Solidago galben, 3 Minirosa rosu
Premium
Contine: 5 Alstroemeria alb, 1 Verdeata Salal, 3 Gerbera rosu, 3 Gerbera crem, 2 Lisianthus alb, 3 Solidago galben, 5 Minirosa rosu

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.