Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriCutie cu trandafiri rosii si albi

Cutie cu trandafiri rosii si albi

Livrare în

2-4 ore

929,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Nu te poti decide intre trandafiri rosii si albi? Simbolul iubirii sau simbolul puritatii? Nici nu trebuie! Alege o cutie cu 29 de trandafiri rosii si 19 trandafiri crem/albi. Cutie cu trandafiri rosii si albi - cel mai frumos cadou pentru persoana iubita. Forma si culoarea cutiei pot arata diferit in functie de zona de livrare. Hidratati buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete pentru mai mult timp. Așezați florile departe de surse de căldură sau de lumină. Produs perisabil - nu se returnează.
ID: 216231

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Cutie si burete, 29 Trandafiri rosu, 19 Trandafiri crem,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.
Buchet disponibil in colectia speciala Flori de Valentine's Day.
Produs perisabil - nu se returnează.