Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriCutie cu flori roz galben

Cutie cu flori roz galben

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
285,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

O cutie cu bucurie! Flori in cele mai iubite culori ale verii: roz si galben! Ofera un aranjament vesel, cu cele mai delicate si mai apreciate flori! Comanda Cutie cu flori roz galben pentru o persoana draga. O livram in 2-4 ore, impreuna cu o felicitare cadou. Cutie cu flori roz galben contine hortensia roz, minirosa galben, green trick, hypericum verde, garoafe galbene, cutie, burete si verdeata. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului) *Forma sau culoarea cutiei pot fi diferite, in functie de zona tarii in care se face livrarea. Compozitia florala ramane aceeasi.
ID: 216027

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Verdeata Salal, 1 Hortensia roz, 2 Hypericum verde, 2 Trachelium verde, 2 Minirosa galben, 3 Dianthus galben
Premium
Contine: 1 Verdeata Salal, 1 Hortensia roz, 3 Hypericum verde, 3 Trachelium verde, 3 Minirosa galben, 4 Dianthus galben

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.