Caută

Coș

Aranjamente FloraleCoroane JerbeCruce funerara cu crizanteme albe si trandafiri rosii

Cruce funerara cu crizanteme albe si trandafiri rosii

Livrare în

4 ore

995,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Aranjament funerar in forma de cruce, realizat pe suport din burete hidratat, acoperit cu verdeata, crizanteme albe si trandafiri rosii. Dimensiune: 60 cm inaltime Cruce funerara cu crizanteme albe si trandafiri rosii se livreaza in 4 ore, impreuna cu lenta (panglica) cu mesajul tau de condoleante. Trandafirii sunt printre cele mai cunoscute flori si pot avea diverse semnificatii in funcție de culoare. Trandafirii rosii exprima iubire si respect fata de defunct.
ID: 22758

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Suport oasis cruce, 10 Verdeata Eucalipt, 20 Verdeata Salal, 40 Crizanteme alb, 12 Trandafiri rosu

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.