Caută

Coș

Aranjamente FloraleCoroniteCoronita flori - Copilaria perfecta

Coronita flori - Copilaria perfecta

Livrare în

2-4 ore

180,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Indiferent ca este un copil sau ca are inima de copil, de 1 Iunie sau la sfarsitul scolii, poti sa-i daruiesti cadoul copilariei perfecte - o coronita din flori parfumate si delicate, la care orice fata viseaza, inca din primii sai ani de viata.
ID: 213815

Compozitia produsului

Standard
Aceasta coronita contine: 1 solidago, 2 wax, ruscus

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.