Caută

Coș

Aranjamente FloraleCoroane JerbeCoroana funerara Eternitate

Coroana funerara Eternitate

Livrare în

4 ore

1.059,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Coroana funerara deosebita - Eternitate. Coroana are diametrul de aproximativ 70 cm si este realizata pe cerc de burete hidratat, astfel incat florile sa se mentina proaspete mai mult timp. Coroana funerara Eternitate contine verdeata aspidistra, verdeata salal, cale albe, trandafiri lila, orhidee dendrobium alba (in functie de stoc, orhidees dendrobium poate fi inlocuita cu orhidee phalenopsis sau mokara), gladiole albe (pot fi inlocuite cu tuberoze sau amarillys).
ID: 23270

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Burete oasis 50 cm, 1 Verdeata verde, Specia: Salal, 20 Verdeata Aspidistra, 20 Cala alb, 20 Trandafiri lila, 20 Orhidee Dendrobium Cupa alb, 24 gladiola alb,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.