Caută

Coș

Aranjamente FloraleCoroane JerbeCoroana funerara Credinta

Coroana funerara Credinta

Livrare în

4 ore

1.099,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Comanda funerara Credinta, cu livrare rapida, in 4 ore, si lenta (panglica) inclusa, pe care scriem mesajul tau de condoleante. Coroana are diametrul de aproximativ 70 cm si contine verdeata aspidistra, cale albe, trandafiri albi, orhidee dendrobium albe, gladiole alb. In functie de stoc, orhideea dendrobium alba poate fi inlocuita cu orhidee phalenopsis sau mokara.
ID: 23269

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Burete oasis 50 cm, 20 Verdeata Aspidistra, 20 Cala alb, 20 Trandafiri alb, 20 Orhidee Dendrobium Cupa alb, 24 gladiola alb,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.