Caută

Coș

Aranjamente FloraleCoroane JerbeCoroana funerara circulara din garoafe albe si rosii

Coroana funerara circulara din garoafe albe si rosii

Livrare în

4 ore

405,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Coroana funerara circulara din brad, cu garoafe rosii si albe. Coroanele funerare se livreaza in 4 ore de la plasarea comenzii si procesarea platii. Fiecare coroana funerara se livreaza cu panglica (lenta) pe care scriem mesajul tau personalizat de condoleante. Coroana funerara circulara din garoafe albe si rosii are 40 cm-50 cm diametru. Coroana funerara este realizata din garoafe rosii si albe, unele dintre cele mai rezistente flori.
ID: 22753

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Suport coroana brad mare, 28 Garoafe rosu, 10 Garoafe alb

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului Coroana funerare din garoafe albe si garoafe rosii include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.