Caută

Coș

Bucurie de vara

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
355,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un buchet proaspat si romantic, ca o vacanta de vara. Pentru cei care iubesc lucrurile noi si interesante, care vor mereu ceva deosebit, acesta este cadoul verii! Comanda buchetul Bucurie de vara cu livrare rapida, in toata tara. Buchetul Bucurie de vara contine hortensie mov, eryngium , lavanda, trandafiri lila, minirosa roz, bujor roz, astilbe roz. Buchetul este asamblat intr-un cuib din crengute. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 32 cm (diametrul buchetului)
ID: 215317

Compozitia produsului

Standard
Contine: Verdeata Eucalyptus, 1 Hortensia mov, 5 Trandafiri lila, 3 Minirosa roz, 1 Lavanda mov, 1 Bujor roz
Premium
Contine: 1 Hortensia mov, 6 Trandafiri lila, 4 Minirosa roz, 1 Lavanda mov, 2 Bujor roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.