Caută

Coș

Buchete FloriAlstroemeriaBuchetul Pentru sotia mea

Buchetul Pentru sotia mea

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Daca nu ati fi deja casatoriti, cu siguranta a-i cere-o din nou de sotie. Ca sa-i amintesti ca e cea mai importanta femeie din viata ta, cea cu care vei fi unit, pentru totdeauna, la bine si la greu, ofera-i acest buchet, care-i va aminti, prin forma lui, de buchetul de mireasa! Comanda Buchetul Pentru sotia mea indiferent de ocazie. Se livreaza rapid, in 2-4 ore, oriunde in tara. Buchetul Pentru sotia mea anemone violet, alstroemeria roz, lalele violet, frezii alb-violet, frezii albe, verdeata (bear grass, salal, eucalipt). Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 215667

Compozitia produsului

Standard
Contine: 4 Lalele mov, 3 Alstroemeria roz, 7 Anemone mov, 1 Verdeata Eucalipt, 1 Verdeata Salal, 3 Frezii alb, 8 Frezii mov
Premium
Contine: 6 Lalele mov, 5 Alstroemeria roz, 7 Anemone mov, 1 Verdeata Eucalipt, 1 Verdeata Salal, 6 Frezii alb, 8 Frezii mov

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.