Caută

Coș

Buchete FloriFreziiBuchetul pentru mama mea

Buchetul pentru mama mea

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Mama - cine mai e la fel de buna si de iubitoare ca mama ta? Ce relatie mai curata si mai puternica exista decat cea dintre mama si copil? Cu siguranta nici o femeie nu se compara cu mama, asa ca i-am dedicat un buchet special, din flori albe si rosii, care sunt simbolul unei familii fericite. Trebuie sa comanzi si tu Buchetul pentru mama mea! Il livram oriunde in tara, acasa la mama ta. Buchetul pentru mama mea contine Lalele alb, Lalele rosu, Anemone rosu, Salal, Frezii alb. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 215675

Compozitia produsului

Standard
Contine: 5 Lalele alb, 3 Lalele rosu, 5 Anemone rosu, 1 Verdeata Salal, 13 Frezii alb
Premium
Contine: 6 Lalele alb, 6 Lalele rosu, 5 Anemone rosu, 1 Verdeata Salal, 17 Frezii alb

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.