Caută

Coș

Buchete FloriLisianthusBuchet Vara Pastel

Buchet Vara Pastel

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
285,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Bucuria campurilor nesfarsite de flori. Un buchet infuzat cu amintiri din copilarie, cu vacantele de vara la bunici si feluritele flori de camp. Comanda Buchet Vara Pastel, cu livrare gratuita in peste 100 de orase din tara. Timpul de livrare este de 2-4 ore, de la momentul plasarii comenzii si procesarea platii. Buchet Vara Pastel contine trandafiri roz/ mov, minirosa roz, lisianthus alb/ roz, oxypetalum, frezii albe, plox, ornithogalum alb, verdeata. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 217249

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Verdeata Salal, 3 Frezii alb, 3 Lisianthus roz, 3 Ornithogalum alb, 3 Trandafiri roz, 3 Minirosa roz, 3 phlo alb,
Premium
Contine: 1 Verdeata Salal, 3 Frezii alb, 3 Lisianthus roz, 4 Ornithogalum alb, 4 Trandafiri roz, 4 Minirosa roz, 3 phlo alb

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.