Caută

Coș

Flori cu livrare internationalaBuchet roz cu lisianthus

Buchet roz cu lisianthus

Livrare în

48 ore

399,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cu un simplu gest, poti face pe cineva sa isi vada toata viata in roz! Trimitandu-i Buchet roz cu lisianthus! Nu conteaza unde e! Buchet roz cu lisianthus se livreaza peste tot in lume, in termen de 24-48 de ore! Buchet roz cu lisianthus contine lisianthus, trandafiri, alstroemereria si minirosa. Buchet roz cu lisianthus se livreaza impreuna cu o felicitare cadou!
ID: 192195

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.