Caută

Coș

Buchete FloriAnemoneBuchet pentru Florina

Buchet pentru Florina

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Florina, "Printesa florilor", este energica, creativa si sensibila. Pentru ea am adunat cele mai frumoase flori de primavara, intr-un singur buchet spectaculos. Comanda Buchet pentru Florina cu livrare gratuita, iun peste 100 de orase din tara. Buchet pentru Florina contine minirosa galben, irisi mov, anemone roz, lalele roz si frezii mov. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul aranjamentului)
ID: 215186

Compozitia produsului

Standard
Contine: 11 Lalele roz, 3 Anemone roz, 1 Verdeata - 5 Frezii mov, 5 Minirosa galben, 5 Iris mov mov
Premium
Contine: 15 Lalele roz, 3 Anemone roz, 1 Verdeata - 7 Frezii mov, 7 Minirosa galben, 5 Iris mov mov

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.