Caută

Coș

Buchete FloriBuchete de FloriBuchet fara ocazie speciala by RUXX

Buchet fara ocazie speciala by RUXX

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Combinația versatilă de gerbera și alstroemeria impresionează și dimineața și seara, și în zile cu soare sau mai puțin, și când îți ceri scuze dar și când mulțumești. Un buchet care merge la fix cu o replică cool de genul "știu că a trecut 8 martie dar treceam pe lângă Floria și buchetul ăsta avea numele tău pe el" (pro tip: nu uita să-i scrii numele pe buchet). Comanda acest buchet acum, pentru cineva drag sau chiar pentru tine! Buchetul contine lalele galbene, santini, garoafe roz, gerbera galbena, alstroemeria portocalie, verdeata.
ID: 191964

Compozitia produsului

Standard
5 lalele galbene, 3 santini, 3 garoafe roz, 3 gerbera galbena, 3 alstroemeria portocalie, verdeata.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.