Caută

Coș

Buchete FloriGaroafeBuchet de trandafiri si garoafe Peach

Buchet de trandafiri si garoafe Peach

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
399,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Buchet cu trandafiri, garoafe si lisianthus - cele mai rezistente flori, pe care le gasesti in sezon tot anul. Comanda Buchet de trandafiri si garoafe Peach pentru o aniversare, zi de nastere sau onomastica, impreuna cu un tort, sampanie sau bomboane de ciocolata. La fiecare comanda primesti o felicitare cadou. Buchet de trandafiri si garoafe Peach poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Asigura-te ca buchetul sta intr-o vaza de dimensiune potrivita, cu apa curata. Taie coditele florilor in diagonala, sub jet de apa, o data la doua zile.
ID: 192152

Compozitia produsului

Standard
Acest ambalaj este compus din: 2 lisianthus alb, 5 trandafiri, 8 spray roz, 5 dianthus crem, ambalaj si verdeata.
Premium
Acest ambalaj este compus din: 3 lisianthus alb, 6 trandafiri, 9 spray roz, 5 dianthus crem, ambalaj si verdeata.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.