Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet de toamna cu amaranthus

Buchet de toamna cu amaranthus

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
349,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Ofera un buchet de toamna ce inspira emotie si iubire. Un buchet cu miros de crizanteme, frunze ruginii, culori de toamna. Buchet de toamna cu amaranthus este potrivit pentru o zi de nastere sau o zi onomastica. Acest buchet poate fi comandat impreuna cu un cadou - tort sau vin spumant. Buchet de toamna cu amaranthus contine gerbera rosie, trandafiri, eryngyum, hypericum, decoratiuni de toamna. La fiecare comanda de Buchet de toamna cu amaranthus primesti o felicitare cadou.
ID: 192027

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet contine: 5 amaranthus visiniu, 3 bouvardia rosie, 5 trandafiri rosii, 2 eryngium albastru, 3 minigerbera rosie, 2 viburnum, frunze decorative.
Premium
Acest buchet contine: 6 amaranthus visiniu, 4 bouvardia rosie, 6 trandafiri rosii, 3 eryngium albastru, 4 minigerbera rosie, 2 viburnum, frunze decorative.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.