Caută

Coș

Buchet de mireasa diafan

Livrare în

2-4 ore

455,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Rochie de mireasa din organza, foarte fluida? Bijuterii minimaliste? Avem buchetul care iti poate completa perfect look-ul. Buchet de mireasa diafan, din flori albe, cu mici accente roz fraise.
ID: 191992

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: ruscus long, eucalipt, aspidistra, lisianthus alb 10 fire, trandafiri roz 5 fire, minirosa roz 4 fire, hypericum alb 5 fire, cupe de vanda alba - 3

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.